Објавени: јун. 08 2019 08:55

Podgotovka za noviot B2 ispit na Goethe Institut

МКД

Објавени: јун. 08 08:55
Прегледи: 61
NAJNOVO: Podgotovka so simulacija za noviot ispit B2 na Goethe Institut (od 2019).

Kursevi po germanski jazik za vozrasni (od 16 godini) za site nivoa (A1-C2) po najsovremeni nastavno-didaktichki metodi direktno na celniot jazik shto se izuchuva. Kursevite se izveduvaat ili kako individualna nastava ili vo mali grupi do 6 lica.

Online kursevite se nudat za nivoata B1-C2. Tehnichki preduslovi: brza internet vrska i tablet ili smartphone za koristenje na sistemot na interaktivna tabla i reshavanje na interaktivni vezhbi, kvizovi i testovi.

Kursevite pred se´ se nameneti za kandidati koi sakaat da gi polagaat ispitite na Goethe Institut i vo nastavata e vkluchena i podgotovka so simulacija na ispitite za site nivoa (A1-C2) kako i TestDAF.

Posebno (bez zadolzhitelen kurs) mozhe da se vrshi samo celna podgotovka za razvoj na veshtinite, koishto se potrebni za polaganje na site ispiti na Goethe Institut (A1-C2) so soodvetni simulacii.

Nastavata ima za cel razvivanje na komunikaciskite veshtini na kandidatite (produktivni veshtini) kako i chitanjeto i slushanjeto so razbiranje (kako perciptivni veshtini), soglasno Referentnata ramka na Sovetot na Evropa.

Vo tekot na direktnata i online nastavata se koristat najmoderni nastavni metodi kako i softverski aplikacii so augmentirana realnost preku smart-telefoni, iPadi i tablet PC-a.

Cenata za eden nastaven chas od 45 minuti za mali grupi (lica 3+) e 150 denari.
Za individulna nastava i vo tandemi, cena po dogovor.

Nastavata ja izveduva iskusen profesor po germanski jazik (dipl. prof. po germ. jazik i M.A. po komunikaciski nauki).
Доколку овој оглас ги прекршува Правилата на Огласување или Тргувај безбедно
61
076447446

Нашиот сајт користи колачиња (Cookies). Со кликнување на “Се согласувам” или со продолжување на користење на сајтот, се согласувате со користењето на колачињата. Доколку не се согласувате, можете да ги промените подесувањата на Вашиот пребарувач.

Повеќе Информации