Објавени: јун. 27 2021 01:13

Stan vo Skopje Sever od 105 m2

ЕУР

Објавени: јун. 27 01:13
Прегледи: 95
Objektot e vo mnogu mirna naselba, izmegu bulevar "Bosna i Hercegovina" i "Vtora Makedonska Brigada". Stanot e na 8/10 sprat vo agol,so pogled na istok, jug i zapad...so pozicija na otvoren i mnogu ubav pogled od site tri strani na gradot. Stanot se prodava
namesten i e mnogu prilagoden i organiziran za semejstva sto sakat red ,diciplina i higiena vnatre i okolu objektot. Isto taka objektot e opkružen so zaednicki privaten dvor so rampa, so ograda i elki ,sto sozdava svoja privatna zona i ovozmožuva decata na objektot da se zabavuvaat . Održuvanjeto i higienata na objektot go vodi Stamben Servis ,vo sorabotka od kukniot sovet i domarot koj funksionirat neprekorno. Stanot e prilagoden ,adaptiran i za semejstva so poveqe clenovi, za konforen i udoben prestoj. Osven sirokite sobi i hodnikot, stanot ima špajz, dve kupatila i dva balkona. Ima opcija i za parking plac i podrum od 18m2.
Доколку овој оглас ги прекршува Правилата на Огласување или Тргувај безбедно
95
075252802

Нашиот сајт користи колачиња (Cookies). Со кликнување на “Се согласувам” или со продолжување на користење на сајтот, се согласувате со користењето на колачињата. Доколку не се согласувате, можете да ги промените подесувањата на Вашиот пребарувач.

Повеќе Информации